9SX_new

Pressiteade – Eaton tõi turule uue 9SX UPS-i

Eaton tõi turule väiksema võimsusvahemikuga 9SX UPS-i

Energia juhtseadmete tootja Eaton teatas täna enda katkematu toite allikate (UPS-ide) uue 9SX seeria toodete turule tulekust. Uued mudelid on valdkonna juhtiva 9130 seeria järglased.

Eaton 9SX UPS on kõrge töövalmidusega, paindlik ja pakub kaitset voolukõikumiste eest IT- ja andmekeskuste infrastruktuuridele, tööstuslikele rajatistele, meditsiiniasutustele, võrgu- ja salvestusseadmetele ning telekomiettevõtetele.

„9SX põhineb oma eelkäija, 9130 seeria, tugevatel külgedel. Me võtsime väga hästi ehitatud populaarse toote ja tegime selle veel paremaks, lisades uusi võimalusi, mis toetavad kaasaegseid IT-rakendusi ja infrastruktuuri,“ ütles Eatoni tootejuht Christophe Jammes. „See on Eatonile ja meie klientidele väga oluline üleminek, eriti kuna 9130 on meie enimmüüdud online-UPS ja nüüd võimaldame oma klientidel, kes soovivad oma IT ja andmekeskuste infrastruktuuri kaasajastada, lihtsasti 9SX-le üle minna.“

Uued mudelid laiendavad olemasolevat 5–11 kVA UPS-i mudelite sarja võimsusvahemikus 700 VA-st 6 kVA-ni ja need on saadaval nii torni- kui ka riiuliversioonina. Tootevalik on saadaval alates 2018. a septembrist.

Eaton 9SX seeria on Eatoni turuliidri 9130 UPS-i seeria järglane. 9130 jõudis turule 2008. aastal ning see on tuntud oma hea hinna ja kvaliteedi suhte poolest. 9SX seeria arendab edasi Eatoni 9130 perekonda kuuluvate toodete omadusi ning lisab uusi võimalusi, sealhulgas:

• energiakululoend, jälgides kWh väärtusi UPS-i tasemel;
  • täiustatud LCD-ekraan, millel on rohkem parameetreid, et anda kiirelt ja täpselt edasi ajakohane info UPS-i kohta;
  • akude vahetamise soovitusliku kuupäeva kuvamine;
  • automaatne akude lisamoodulite tuvastamine.

9SX-i tootevalik on varustatud turgu juhtivate Eatoni tehnoloogiatega, et kindlustada klientidele parim hinna ja kvaliteedi suhe. 9SX-i võimsustegur on 0,9, mis annab suurema aktiivvõimsuse vattides ning kindlustab seadmete parema kaitse. Tänu robustsele topoloogiale on see veel töökindlam ja kasutab topeltmuundamise tehnoloogiat, mis jälgib pidevalt pinget ja sagedust ning läheb ülekoormuse või UPS-i tõrke korral automaatmöödaviigule.

Kui lisada virtualiseerimisvalmis Intelligent Power Manager’i tarkvara, siis saab 9SX-i jälgida ja hallata virtuaalsetel haldusplatvormidel, nagu VMware, vCenter ja Microsoft HyperV.

See võimaldab IT-spetsialistidel automatiseerida tõrgete haldust, kontrollitud seiskamist, koormuse jagamist ning pilvekorralduse integratsiooni.

Eaton on energia juhtseadmete tootja, mille 2017. a käive oli 20,4 miljardit dollarit.

Eaton pakub energiasäästlikke lahendusi, mis aitab meie klientidel elektri-, hüdro- ja mehaanilist energiat tõhusamalt, turvalisemalt ja jätkusuutlikumalt hallata. Eatonil on umbes 96 000 töötajat ja ettevõte müüb tooteid rohkem kui 175 riiki. Rohkem infot veebilehel www.Eaton.ee.

Toodete infolehed:

Eaton_9SX_5-11KVA_LR

Eaton_9SX_700-3000VA-LR.253

Õige pea on tooted leitavad ka meie kodulehe otsingumootorist.